Skip to content

Cena

Trubači Cena

Trubači Cena su idealan trubački bend koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Organizujete svadbu, proslavu ili veselje… U potrazi ste za trubačkim bendom koji će ispuniti vaša očekivanja? Na pravom ste mestu. Naš trubakči bend je poznat širom Srbije.

Cena
part of a typical bavarian musican

Naše iskustvo je veliko, repertoari pesama su takođe veliki. Tako da se sa nama možete dogovoriti unapred o repertoaru pesama koje sviramo na vašoj svadbi. Ako kojim slučajem imate nedoumicu oko odabira pesama ne brinite rado ćemo vam pomoći da izaberete najbolje pesme za vaše goste. Naše iskustvo oko organizovanja slavlja, svadbi i rođenja je veliko, tako da sve pesme poznajemo i znamo koje su popularne.

Trubači Cena

Trubači cena za svadbe su uvek raspoloženi za svirku i postizanje dobrog raspoloženja. Dovoljno je da nas pozovete ili kontaktirate putam vibera, whatsapp-a ili samo sms-om i mi ćemo rado odgovoriti na vaš upit.

Trubači cene su poznati širom Srbije i regiona tako da se možete osloniti na nas. Isto tako cena svirke je jako povoljna tako da ne trebate strapeti o ceni. Dovoljno je da se pobrinete za vaše zvanice, a mi ćemo učiniti ostalo.

Najbolji trubači su uvek tu za vas i vaše goste. Bilo da organizujete svadbu, rođenje, krštenje, rođendan ili neku drugu svečanu priliku, možete se osloniti na nas. Za svako vaše veselje imamo pravi repertoar pesama i uvek se možemo dodatno konsultovati sa vama oko samog repertoara.

Cena

Zvuk trube je čaroban i dovodi atmosferu do usijanja. Vaši gosti će sigurno biti vedri, nasmejani i puni dobrog raspoloženja. Dobro raspoloženje znači da će vaše veselje biti upamćeno i dugo će se pričati o njemu. Mi ćemo atmosferu dovesti do usijanja tako da će svi biti zadovoljni i puni dobrog duha.

Trubači Cena Srbija.

Gde god da organizujete slavlje u Beogradu ili okolini možete nas slobodno kontaktirati. Mi dolazimo tamo gde se organizuje vaše slavlje ili na mestu gde nam vi kažete. Neka vaš najradosniji trenutak bude upamćen na pravi način. Naš trubački bend će se potruditi da snagom trube probudi najbolje raspoloženje u vašim gostima i da budu razigrani do zore.

Trubači Milana Petrovića

Trubači iz Srbije su trubački sastav koji se proslavio na raznim manifestacijama širom Srbije, regiona i Evrope. Tako da mi poznajemo pravi način da ulapšamo vaše slavlje i veselje. Iskustvo sviranja na svadbama, veseljima i slavljima je veliko tako da vas nećemo izneveriti i bićete više nego zadovoljni.

Kontaktirajte nas i na taj način ćemo zajedno da učinimo vaše slavlje nezaboravnim.

Autor dela teksta; Milan Petrović

Back to top